Monday, December 7, 2009

Sunday, December 6, 2009

Langkawi Island

time ni kt LCCT..tgah tggu flight..adik2ku tersenyum lebar
bukan aper..sorang release dgn tesis..sorang lg terlepas dr list kusus..
ala mok na 2 memang..skip je kejenya
dah dpt transfer ptjy ook dulu,,silap2 tak layan dah pasni..papa dgn tokki mana???

Saturday, December 5, 2009

My Besday

5 hb 2009...wah dah bertambah umurku...
makin tua lah namanye...hehe..
amalan ???belum cukup lg...
malam tadi tepat kul 12.00 tgh mal..tut tut.msj masuk se se sapa kul 1.45 pg..SAPA??
my student f5 SPM 2009 ..almost 150 stdn msj..siap record,send msj dsgnya
hepy besday..doa pnjag umur...murah rezeki...dan macam2 lg utkku
bahagia rasanya ada student yg ramai doakan aku..
moga bila aku mati suatu hari nanti pn mdpt doa dr mereka..AMIN

Besday Boy

wah..wah baby muttaqin pn tumpang sekaki jgk nk bgmbr..celebrated besday abg...

kakak yg suka tumpang sekaki..tiap kali besday adik,dia yg lebih..dialah yg tiup belon
dia yg potong kek..beselah kakaklah katakan
ni lah besday boy..hehe..danial dah masuk 4 thn...selamat pnjg umur anakku..
mama doakan danial akan mjadi anak yh SOLEH..pnjg umur dan murah rezeki
belajar pandai2...jadi manusia yg bguna tuk agama,bangsa dan negara
sorry anyer..besday 11.11 tp mama agak bizi...br leh upload gmbr

Thursday, November 5, 2009

Mengelirukan...

Today..ada satu nak citer..hari ini amat penaat...benar..
keje banyak....marking blum siap...tapi keje lain dah dtg...
actually..nak kata bnyk sgt keje tak pun,tp tak tahu keje apa..
pening fikirkan masa yg suntuk tp keje blum siap...
sabtu ada perkembgn staf..tensen gak..
tulat duty...tensen lg..dah janji nk bwk anak2 gi tmn KLCC..
last week dah cancel qoz papa ada tournament( ye ke aku spell ni)
isnin sekolah...sampai selasa,hen rabu pi Kalumpang lg..till sabtu..ahad je cuti
but don't know what can happen...
isnin lak karnival bola,ptg pi mrsm meting spm..wawa nak nangis
(ada big plan ngan ina))
rabu till jumaat jaga exam spm....but nasib ptg 2 terus fly ke langkawi..yes..
holidayyyyyyyyy............
niat memang dah lama nk jln ngan anak2,sian danial kata dah lama tk naik kapal terbang..
mcm lah every month naik..kah..kah..
oklah..opps ada kwn 2 tgh bahagia....Amin..
k.ja doakan korang bahagia....

Tuesday, November 3, 2009

Bosannn.....

ni plak sorang...kalau tak duduk meja aku dl sehari tak sah..
ingat2 nk bg wasiat awal2 kat dia...ambik meja + kerusi sekali+buku2 kt tepi meja aku 2..
tp Ina adik yg baik...banyak tolong k.ja..
2 yg murah je rezeki dia...dpt GC,dpt tawaran Ketua Pemeriksa kertas


today,so bored...k.ju dah letak 2 bundle kertas pekso sek atas mejo...
bila nak marking...dia takpelah...nak kenal org yg selalu nyusahkan den..ni dio..yg tudung merah 2...kalau tk nyusahkan org dlm sehari tak sah...kata je kwn...hehe..tp ni lah kwn yg bnyk tolong,2 hati 2 jiwa....



Saturday, October 31, 2009

HEPYNYER

semalam amat gembira dan bahagia...well dah lulus PTK..walaupun tk excellent cam kwn2 but still lulus...rozoki anak2...+++ USAHA +TAWAKAL..
firstly,thanks to my best friend ina & k.ju..you all memang best..dlm giler2 still mantap..paling cemerlang inalah dahlah muda dah dpt GC terus 44...wah ina memang sentiasa dirahmati Alllah..
k.ju lak dlm blur2 (sory naik lori) naik pangkat KP you..dahle dpt APC thn ni...
aku..oraitlah tu..step by step...they still tak leh lwn aku dlm soal bab anak akula dpt IPC (ibu paling cemerlang)..hahaa...
and d last,i want to thanks 4 my beloved husband...always support me to bekerja dgn IKHLAS.insyaAllah katanya rezeki semuanya di tgn TUHAN..yes...